Академія мистецтв Володимира Гришка стала лауреатом Celebrity Awards-2020

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов привітав всесвітньо відомого тенора, Маестро Володимира Гришка та його «Дитячу академію мистецтв».

За версією Всеукраїнської премії Celebrity Awards 2020 академія отримала звання «Кращий позашкільний навчальний заклад».

Благодійний мотивуючий проєкт «Celebrity Awards» допомагає успішним та талановитим українцям заявити про себе, розказати про свої досягнення, поділитись успіхом та популяризувати здобутки.

Академія мистецтв Володимира Гришка – приватний позашкільний навчальний заклад, який працює у Харкові 3 2018 року. Учні академії ставали володарями Гран-Прі та лауреатами міжнародних й вітчизняних конкурсів.

Сергій Чернов привітав знаменитого українського оперного співака, народного артиста України Володимира Гришка та викладачів «Академії мистецтв» з визначною нагородою, за яку щороку змагаються безліч представників сфери мистецтва, моди, державної служби та бізнесу.

«Пишаюся тим, що саме Харків два роки тому був удостоєний відкриття дитячої академії мистецтв Володимира Гришка. За час свого існування цей унікальний заклад, покликання якого виявляти та розвивати таланти у дітей Слобожанщини, відкрив світові переможців всеукраїнських і міжнародних вокальних конкурсів, лауреатів премій та Гран-Прі.

Високе звання – кращий позашкільний навчальний заклад в державі – цьогоріч по праву присвоєно Академії мистецтв Володимира Гришка та його багатогранним обдарованим вихованцям. Володимир Гришко – не лише видатний оперний співак, а й прекрасний організатор, викладач, неупереджений і шановний арбітр творчих конкурсів».

Нагадаємо.