В Академії мистецтв Володимира Гришка пройшов день відкритих дверей

Позашкільний навчальний заклад  «Академія мистецтв Володимира Гришка» відвідав голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

Відремонтовані приміщення Академії мистецтв, що була започаткована у 2018 році й розташовано у ХНАТОБі ім. М. В. Лисенка. Сергій Чернов ознайомився із основними напрямками діяльності, зокрема, відвідав заняття вокальної майстерності.

За словами голови обласної ради, відтепер у багатьох дітей з’явиться яскраве та творче майбутнє, адже в Академії мистецтв не просто викладають, а й допомагають виявити у дітей таланти та правильно розвивати.

«Це чудово, що саме у Харкові народний артист Володимир Гришко відкрив першу в Україні дитячу вокальну академію. Відтепер талановиті діти Слобожанщини мають змогу перейняти досвід всесвітньо відомого метра, який знає секрети співу Лучано Паваротті, володіє вокальною методикою Монсерат Кабальє та понад двадцять років виступає на кращих оперних сценах світу», – наголосив Сергій Чернов.

Також з нагоди Дня Святого Миколая всі бажаючі могли приєдналися не тільки до вокального свята, а й пройти прослуховування та майтер-класи всесвітньо відомого тенора, Маестро Володимира Гришка.

Довідково: Академія мистецтв Володимира Гришка – приватний позашкільний навчальний заклад, заснований у 2018 році, з метою стимулювання та розвитку талантів серед людей різного віку.

Нагадаємо.