У «Мистецтво Слобожанщини» стартує онлайн-виставка графіки

В експозиції – роботи художниці Одарки Воронової, у тому числі скетчі та комп’ютерні композиції.

«Одарка Воронова знаходить натхнення у всьому, що її оточує: у міській архітектурі, у природній красі, у роботах сучасних художників, які знаходить в соціальних мережах, у побачених картинах, плакатах, афішах. Візуальні образи, пройшовши через художнє переосмислення, трансформуються у нові форми та наповнюються новими змістами», – розповідають у галереї.

Частину експозиції складають скетчі, а також роботи, в яких скетчі суміщені з фотографіями видів природи і пам’яток з різних країн, які малювала Одарка. Перевага скетчу в тому, що за допомогою нього можна передати безпосереднє переживання від того, що споглядаєш, настрій і емоційне наповнення, отримані в моменті «тут і зараз».

На виставці «Графічні світи» будуть показані останні роботи художниці за 2018-2020 і улюблені комп’ютерні композиції минулих років.

Віртуальна виставка буде доступна для ознайомлення на інтернет-ресурсах галереї «Мистецтво Слобожанщини» з 3 листопада (експозиція буде поступово доповнюватись): Facebook: Мистецтво Слобожанщини, Instagram, Twitter, Telegram, сайт КЗ «ООМЦКМ».

Нагадаємо.