Онлайн-виставка «Осінні барви Слобожанщини»

В жовтні та листопаді на інтернет-ресурсах галереї «Мистецтво Слобожанщини» в онлайн форматі буде проведена виставка підсумків Всеукраїнського пленеру «Осінні барви Слобожанщини».

На виставці будуть представлені роботи, які були написані учасниками  Всеукраїнського  пленеру «Осінні барви Слобожанщини», що проходив з 19 по 22 жовтня 2020 року.

Тема пленеру – «Харківщина туристична».

Експозиція буде доступна на інтернет-ресурсах галереї «Мистецтво Слобожанщини» з 26 жовтня:
Facebook: Мистецтво Слобожанщини
Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna

В рамках Всеукраїнського  пленеру «Осінні барви Слобожанщини» з різних куточків України на Слобожанщину приїхали художники.

Під час пленеру його учасники відвідали Шарівський палац, який зовнішнім виглядом нагадує казковий замок. Побували в селі Сковородинівці – місці, де жив перед смертю і був похований видатний філософ Григорій Сковорода. Писали з натури ставок, сад і парк, що прилягають до будинку Г. Сковороди.

Також художниці мали змогу насолодитися чудовим Краснокутським дендропарком та зануритися в атмосферу  древнього Гомільшанського лісу.

У виставці беруть участь 7 художниць:  Наталка Анохіна (Вишгород), Ірина Темна (Чернігів), Леся Романів (Вишгород), Dora Wald (Київ), Ганна Булгакова (Харків), Олена Ясинецька (Вишгород), Наталія Трутнева (Ужгород).

Нагадаємо.