У Золочівському районі відновлюють заклади освіти

В селищі Світличне Золочівського району громада презентувала міні-проект реалізований в рамках обласного конкурсу «Разом в майбутнє».

В рамках проекту триває реконструкція будівлі початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Золочівська дитяча музична школа».

До завершення підходять майже всі роботи, закінчився монтаж системи опалення із встановленням опалювальних котлів, системи вентиляції та електропостачання. Повністю замінено дах та покрівлю, утеплено стіни й фундамент, виконано цементну стяжку підлоги, а також облагороджена територія навколо будівлі, встановлено огорожі.

За словами директора музичної школи Наталії Кучеренко, на ці роботи за період з 2017 по 2019 рік було використано понад десять мільйонів гривень.

Також до завершення підходить капітальний ремонт Удянської школи ім. Угловського.

Ремонт робили із застосуванням енергозберігаючих технологій будівлі їдальні навчального закладу. У 2019 році з обласного бюджету для проведення необхідних робіт спрямовано 2,5 млн грн.

Оновлення в рамках обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє» відбулись і в місцевому Будинку дитячої та юнацької творчості. Тут було проведено заміну вікон та дверей на енергозберігаючі. Вартість склала – 298 тис грн, з них кошти обласного бюджету – 149 тис грн.

Конкурс міні-проектів «Разом в майбутнє» проводиться за підтримки голови Харківської обласної ради Сергія Чернова.

«Наш конкурс має відповідний рейтинг не лише в області. Ми постійно його вдосконалюємо, збільшуємо співфінансування, доповнюємо номінації, крокуємо у ногу з часом. Ми пройшли певний шлях. Коригували стратегічні завдання, змінювали тактику. Наша головна мета – навчити громади писати проекти. І, звісно ж, розв’язання локальних проблем».

Нагадаємо.