На Шевченківщині презентували два мініпроєкти

Два мініпроєкти – переможці обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» презентовано на Шевченківщині.

Реалізація мініпроєкту «Затишне та оснащене приймальне відділення – початок якісного лікування», сприяла покращенню умов перебування пацієнтів на етапі їх потрапляння до приймального відділення та підготовки, до госпіталізації в стаціонарне відділення установи.

Зокрема, в рамках конкурсу проведено поточний ремонт приміщень приймального відділення, сантехнічні роботи, ремонт електроосвітлення, для людей з обмеженими фізичними можливостями було придбано та встановлено спеціальні поручні. Приймальне відділення було також облаштовано новими операційним та анестезійними столами, кушетками, меблями тощо.

Громада також презентувала успішно реалізований мініпроєкт у Шевченківському краєзнавчому музеї «Від минулого до сьогодення». В ході реалізації мініпроєкту було виготовлено спеціальні меблі для представлення експонатів, шафи-вітрини, деякі з них з підсвіткою, проведено монтаж експозиції та в рамках дизайну здійснено декорування та реставрацію експозиції «Битва за Шевченкове 1943 рік».

Бюджет кожного мініпроєкту склав майже 300 тис грн, з них обов’язкове співфінансування коштом обласного бюджету – 50% від загальної вартості проєкту.

Довідково. «Разом в майбутнє» – обласний конкурс розвитку територіальних громад, запроваджений у 2009 році за ініціативи голови Харківської обласної ради Сергія Чернова.

Нагадаємо.