В Первомайському пройде фестиваль Олексіївська фортеця

З 18 по 19 вересня у місті Первомайский відбудеться фестиваль «Олексіївська фортеця».

Захід відбудеться як проєкт-переможець конкурсу місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє».

У минулому Олексіївська фортеця – це частина оборонних укріплень, а сьогодні – можливість цікаво провести вихідні із сім’єю та послухати відомі гурти з усієї Слобожанщини. Офіційне відкриття фестивалю «Family Fest» призначено на 18 вересня о 10.00.

Присвячений фестиваль 290-річчю будівництва Української оборонної лінії.

На свято запросили понад 290 творчих колективів. На головній сцені «Family Fest» виступлять Великий академічний Слобожанський ансамбль пісні і танцю, гурти «Село і люди», «Євшан зілля», «Яри» та інші творчі колективи Слобожанщини, які дадуть змогу відчути різнобарвну атмосферу Харківської області.

Для дітей будуть цікавими аніматори, лабіринти, концертні та розважальні програми. А доросліше покоління зацікавлять лучний тир та богатирські ігри, дискотека та безліч фотозон і майстер-класів.

Для сімейного відпочинку – родинні квести, виставки-продажі виробів майстрів, концертна програма на головній сцені «Family Fest» та незабутній феєрверк наприкінці першого дня фестивалю залишать незабутні враження і у дітей, і у їх батьків.

Другий день о 9.30 відкриє фітнес-ранок, який дасть заряд енергії на весь фестивальний день. А відразу після такого активного початку програму заходу продовжить виступ місцевого рок-гурту «Black Smoke».

На цей день заплановано відкриття туристичного веломаршруту протяжністю 400 кілометрів, який пролягатиме через усі десять фортець Української оборонної лінії, що збереглися до наших часів, та старт велотуру TourDeFort.

Закриватиме фестиваль концертна програма творчих колективів міста Первомайський та запрошених артистів, а також відбудеться розіграш подарунків.

Нагадаємо.