Відзначення 300-річчя Григорія Сковороди розпочнеться за 300 днів до дня народження філософа

Міністерство культури та інформаційної політики України представляє брендинг «Світ Сковороди» та плани щодо відзначення 300-річчя філософа.

6 лютого 2022 року – за 300 днів до святкування 300 років від дня народження Григорія Сковороди – Міністерство культури та інформаційної політики України презентувало айдентику національної кампанії «Світ Сковороди». Завдання кампанії – донести багатогранність образу Григорія Сковороди, відійти від його стереотипного сприйняття як лише «філософа з торбиною» та залучити українців до нового осмислення його спадку.

Брендбук проєкту «Світ Сковороди» доступний на сайті МКІП для використання державними і приватними ініціативами, що присвячені 300-річчю філософа.

Протягом 300 днів проєкт буде розкривати багатогранний образ філософа все ширше: передбаченнями у вигляді цитат з його творів, яскравою сувенірною продукцією, туристичними маршрутами слідами Сковороди, діалогами сучасних філософів різних країн та багато іншого. Стежити за Сковородою, який ожив, можна в інстаграмі @skovoroda.today та на сайті проєкту Skovoroda.Today.

Нагадаємо.