На Харківщині розпочались заняття з розвитку туризму на сільських територіях

Ініціативні жінки регіону розпочали навчання в рамках грантового проєкту «Запровадження туризму на сільських територіях як підґрунтя розширення можливостей жіночого лідерства».

Проєкт реалізує Харківський організаційно-методичний центр туризму в партнерстві з громадською організацією «Культурні ініціативи».

Зокрема, двадцять учасниць із Балаклійського, Близнюківського, Борівського, Валківського, Дергачівського, Зміївського, Лозівського, Первомайського, Сахновщинського, Харківського районів, а також Оскільської, Мереф’янської та Нововодолазької ОТГ приїхали до Харкова, щоб опанувати новими знаннями для розвитку туризму у своїх сільських територіях.

У перший навчальний день директор Харківського організаційно-методичного центру туризму Валентина Холодок провела для учасниць тренінги «Успішна жінка» та «Потенційні можливості розвитку туризму в громадах».

На наступних заняттях учасниці проєкту відправляться у навчальну поїздку по різним об’єктам сільського туризму, що діють у Харківській та Полтавській областях.

Довідково: Захід впроваджується у межах проєкту «Центр гендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок та молоді» та фінансується Європейським Союзом.

Нагадаємо.