Відкрилась обласна виставка дитячих художніх робіт

Традиційна підсумкова виставка художніх робіт  учнів–лауреатів та дипломантів обласних конкурсів.

Виставка відкрилась в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва.

До експозиції увійшли роботи образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, представлені учасниками виставки – учнями художніх шкіл та художніх відділень мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова.

Не дивлячись на різність авторів у віці, досвіді, творчих вподобаннях та поглядах, всіх їх об’єднує велика любов до мистецтва Харківської області та України, інтерес до світової культурної спадщини, повага до традицій і водночас – відкритість до всього нового.

У цьому році на виставці будуть представлені роботи переможців наступних конкурсів:

1) «Об’єднаймося ж, брати мої!», метою якого є популяризація творчої спадщини Т.Г.Шевченка.

2) «Слобожанщина – мій краю рідний», що проводиться заради сприяння розвитку інтересу учнів до вивчення та збереження традицій,  історичної та культурної спадщини рідного краю (міста, району, селища тощо).

Традиційна підсумкова Обласна виставка дитячих художніх робіт «Мистецький вернісаж» надає можливість талановитим учням проявити свій творчий потенціал та публічно продемонструвати власні мистецькі досягнення та індивідуальне художнє бачення.

Виставка «Мистецький вернісаж» триватиме з 5 по 21 березня.

Нагадаємо.