В облраді обговорили реконструкцію доріг до ключових туристичних об’єктів Харківщини

Депутати розглянули уточнені переліки будівництва та реконструкції додаткових об’єктів дорожньої інфраструктури.

Фінансування цих об’єктів здійснюється за рахунок економії коштів субвенції з державного бюджету до бюджету Харківської області у 2020 році, а також розподіл невикористаних коштів у минулому році.

Як повідомила голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету Людмила Немикіна, завдяки проведенню тендерних процедур вдалося зекономили кошти, які будуть спрямовані на додаткові об’єкти дорожнього будівництва за пропозиціями територіальних громад.

«В умовах, які склалися у зв’язку з карантином, варто звернути увагу на ті туристичні перлини, які є на нашій рідній землі. Їх багато і кожен житель області, гість Слобідського краю повинен мати змогу безперешкодно діставатися до пам’ятних місць. До того ж наші туристичні перлини формують імідж регіону», – наголосила Людмила Немикіна.

Також члени профільної комісії онлайн погодили технічне питання стосовно перерозподілу коштів субвенції з обласного бюджету на співфінансування мініпроєкта «Симфонія не трагічна мелодія міста» – переможця обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

Нагадаємо.