Харків долучився до акції «Візьми собаку на роботу»

21 червня в Україні проводять масштабну акцію «Візьми собаку на роботу». Попередньо до ініціативи долучилися 343 учасника з різних міст країни.

Найбільше зареєстрованих з Києва, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Харкова, Чернігова і Вінниці.

Охочих провести робочий день з собаками в офісах багато не тільки в обласних центрах, а й у маленьких населених пунктах в різних регіонах України.

Протягом дня всім учасникам акції організатори надавали рекомендації про те, як підготуватися до робочого дня в суспільстві чотириногого компаньйона і як облаштувати його особистий простір в офісі, щоб комфортно було усім навколо.

«Ми закликаємо українців брати собак на роботу не заради розваги. Це перш за все змінює статус чотириногого в суспільстві. Фактично, домашній улюбленець – це тварина, яка постійно сидить одне будинку. А ми прагнемо показати компаньйона, який може завжди бути поруч. Щорічно ми ретельно готуємося і надаємо нашим учасникам консультації та інструкції, як підготуватися до акції, що взяти з собою, як спланувати маршрут на роботу, облаштувати робоче місце». – розповіли організатори акції.

Нагадаємо.