Реконструкцію молодіжного хабу у Лозовій завершать наприкінці червня

Капітальний ремонт приміщення дозволить створити умови для проведення молодіжних семінарів, тренінгів, круглих столів, що сприятиме розвитку культури та дозвілля молоді.

Планова дата закінчення робіт – 30 червня.

Про це стало відомо під час візиту голови Харківської обласної ради Сергія Чернова до Лозівського району, де він оглянув хід ремонтних робіт молодіжного хабу «Піксель».

Ремонтні роботи проводяться за рахунок коштів німецького співтовариства в Україні GIZ у сумі 1,3 млн грн. Проектом передбачається капітальний ремонту всіх приміщень, встановлення енергозберігаючих вікон, припливно-витяжних систем рекуперації повітря, заміна освітлювальних приладів на енергозберігаючі за LED технологією, обладнання актової та конференц залів, фотостудії, кімнати «коворкінг», студії звукового запису, облаштування додаткового санвузлу та встановлення системи відеоспостереження. З місцевого бюджету було спрямовано 199 тис грн на заміну покрівлі.

«Сама ідея  створення молодіжної організації, яка сприятиме  отриманню нових знань та пошуку себе, мене зацікавила. Важливо, щоб підростаюче покоління мало змогу спробувати себе у різних заняттях та кожен віднайти своє покликання», – зазначив Сергій Чернов.

Нагадуємо.