У Харкові підготовлено до зими 50% житлового фонду

Підготовка до опалювального сезону 2019-2020 рр. триває. Комунальники виконують роботи з перевірки та ремонту систем центрального опалення, внутрішньобудинкових мереж гарячого, холодного водопостачання та водовідведення.

За даними Департаменту комунального господарства, до опалювального сезону підготовлена половина житлових будинків комунальної форми власності.

З’ясувалося, що відстають від графіку по ремонту тепломереж – Київський та Шевченківський райони. У зв’язку з цим звільнений зі своєї посади начальник філії КП «Харківські теплові мережі» Шевченківського району.

Крім тепло- і водомереж, в місті до початку зими планується відремонтувати близько 700 під’їздів і вхідних груп, виконати роботи по закриттю контурів і ремонту покрівель.

Також у місті до опалювального сезону готують заклади освіти, медицини, соціальної сфери, ДЮСШ, Заклади культури, всі комунальні підприємства, об’єкти інфраструктури. Зокрема, до кінця року планується завершити реконструкцію шляхопроводу по проспекту Льва Ландау.

Нагадаємо