Старосалтівська ОТГ презентувала три нових мініпроєкти

У громаді впровадять шість мініпроєктів – переможців обласного конкурсу «Разом в майбутнє-2020» на загальну суму понад 1,5 млн грн.

Ініціативи реалізуються завдяки співфінансуванню Харківської обласної ради і Старосалтівської об’єднаної територіальної громади, а також підтримки батьківських комітетів та активних мешканців району.

В рамках мініпроєкту під назвою «Майбутнє повинно бути світлим» проведено ремонт системи освітлення цокольного поверху Хотімлянської загальноосвітньої школи.

Наступну ініціативу презентувала громада села Молодова «Простір вільних територій». Завдяки його реалізації у приміщенні Молодівської школи створили сучасний простір для занять спортом – Центр фізичного розвитку та відпочинку.

Третій мініпроєкт було успішно реалізовано на території декількох населених пунктів Старосалтівської ОТГ, а саме облаштовано 31 майданчик для збору та вивозу твердих побутових відходів у смт Старий Салтів, а також селах Шестакове, Хотімля, Зарічне, Томахівка, Вишневе, Гонтарівка та Молодова. Впровадження данної ініціативи – системи роздільного збирання сміття, дозволить зменшити кількість відходів, а також сприятиме розв’язанню екологічних проблем краю.

Нагадаємо.