У Харкові презентація фотопроекту, присвяченого бездомним тваринам

5 грудня відбудеться презентація соціального фотопроекту #takeapetua в підтримку безпритульних тварин.

У фотопроекті взяли участь відомі українські музиканти, актори, телеведучі, кулінари і хореографи: TARABAROVA, Сергій і Сніжана Бабкіни, Dj NANA, Артем Пивоваров, співачка GARNA (Олена Левашова), Річард Горн, Віталій Козловський, Василь Голованов, Катерина Пєскова, група Пающіє труси, Вікторія Ткач з дочкою Лізою та інші.

За словами організаторів проекту, #takeapetua реалізується з 2017 року, з того моменту вдалося знайти нові родини кільком десяткам бездомних тварин.

«Проект покликаний нагадати кожному з нас про статус людини всередині нас. Неважливо скільки тобі років, яке у тебе положення в суспільстві і займана посада, важливо наскільки ти людина, щоб взяти на себе відповідальність за чиєсь життя. Ми хочемо донести меседж необхідності допомоги притулкам, які абсолютно не фінансуються ні бюджетними, ні грантовими організаціями, а живуть і допомагають тваринам виключно за рахунок небайдужих людей. і таких людей в нашому світі має ставати більше», – відзначають організатори.

У 2019 зйомки соціального календаря пройшли в Києві спільно з вихованцями Гостомельського притулку для тварин, на розвиток якого надалі і будуть спрямовані всі виручені від продажу кошти.

Нагадаємо.