Фотоконкурс «Герої нашого міста»

У Харкові оголошено прийом заявок на участь в щорічному соціальному фотопроекті «Герої нашого міста».

Як повідомили організатори, протягом місяця фотографи будуть ловити «живі кадри», щоб відобразити процес роботи співробітників харківських комунальних підприємств, які зайняті будівництвом, реконструкцією, озелененням, а також роботу лікарів, рятувальників і представників інших професій, які роблять життя комфортніше і безпечніше.

Кращі роботи будуть представлені на виставці, приуроченій до Дня міста.

Мета – підвищити імідж робітничих професій, показати значимість праці працівників комунальних підприємств і сформувати шанобливе до них ставлення.

«Герої» Харкова – скромні люди, які роблять таку велику спільну справу. Кожній людині дуже важливо, щоб його старання були помічені і оцінені, адже це додає сил і надихає». Автор ідеї конкурсу Олег Єгоров підкреслив, що саме завдяки «живим» кадрам реалізується основна мета фотопроекту – показати в роботі справжніх героїв нашого міста – тих, хто будує, ремонтує, прибирає і робить Харків красивіше, тих, хто лікує і рятує життя харків’ян.

До участі в конкурсі запрошуються професійні фотографи та аматори.

Номінації:

  • «Подія» (одна робота і серії до п’яти знімків)
  • «Людина за роботою» (поодинокі фото).

Термін відправлення конкурсних робіт – до 15 серпня.

20 серпня конкурсна комісія відбере фотографії, які візьмуть участь у фотовиставці 22-25 серпня. Переможці будуть нагороджені грамотами та цінними призами.

Нагадаємо.