На Лозівщині оновлено сільські Будинки культури

Мініпроєкти «Разом в майбутнє» було представлено у трьох сільських Будинках культури.

Зокрема, проведено ремонтні роботи фасаду Новоіванівського будинку культури, й придбано понад півсотні сидінь і пуфів для вихованців закладу.

Виконано капітальний ремонт Садівського Будинку культури і здійснено поточний ремонт фойє у Яковлівському Будинку культури та придбано кінопроектор.

Бюджет реалізації кожного мініпроєкту – майже 300 тис грн, з них обов’язкове співфінансування коштом обласного бюджету складає 50% від загальної вартості проєкту.

Голова Харкіської обласної ради Сергій Чернов прокоментував хід реалізації мініпроєктів на Лозівщині:

«В області триває завершальний етап реалізації мініпроєктів. За час дії конкурсу «Разом в майбутнє» Лозівська громада проявила себе як одна з найактивніших в регіоні за кількістю поданих і впроваджених проєктів. Тут реалізовано 120 мініпроєктів у різних галузях, які завжди вирізнялись креативністю та отримували високі оцінки конкурсного комітету».

Довідково. За час існування конкурсу громадами Лозівщини було подано до участі 556 мініпроєктів, із яких перемогу отримали 120 на загальну суму 22,8 млн грн. У тому числі, цього року ініціативні групи реалізовують 20 проєктів-переможців, співфінансування з обласного бюджету 2,6 млн грн.

Нагадаємо.