Харківська академія неперервної освіти відзначила 80-річчя

З нагоди ювілею вищого навчального закладу колектив Харківської академії неперервної освіти нагороджений найвищою відзнакою регіону «Слобожанська слава».

За 18 років у Харківській академії неперервної освіти підвищили кваліфікацію понад 100 тисяч освітян. У 2018-2019 роках пройшли навчання 12,5 тисяч педагогів із підготовки до роботи в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа».

Педагогам Харківщини надано можливість підвищувати професійну компетентність за 59-ма освітніми програмами та поглиблювати фахові знання і професійні компетентності на більш ніж 100 тематичних і фахових спецкурсах.

Нагороду «Слобожанська слава» колективу навчального закладу вручив голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

«Якість знань, яку тут дають викладачі, дуже висока. І те, що сьогодні учні харківських шкіл займають перші місця на олімпіадах та міжнародних конкурсах, також ваша заслуга».

«Гордий, що на Харківщині ми маємо такий високий рівень підготовки й таку високопрофесійну освітянську команду».

Протягом багатьох років Харківська академія неперервної освіти є ініціатором, співавтором та активним учасником процесу реалізації обласних програм (із 12 обласних програм – 9 розроблено та виконано Академією).

 Довідка. Харківська академія неперервної освіти – заклад післядипломної педагогічної освіти, створений для підвищення фахової компетентності педагогів Харківщини. Сприяє модернізації навчально-виховного процесу, забезпечує його організаційно-методичний та науковий супровід.

У 1936 році на Харківщині була створена обласна педагогічна станція, яка згодом була перетворена на обласний методичний кабінет при обласному відділі народної освіти.

Нагадаємо.