Харків прикрашають квітковими композиціями

Квіткові композиції продовжують висаджувати по місту співробітники СКП «Харківзеленбуд». Клумби з жовтих віол вже прикрашають вулицю Космічну.

«Ця квітка добре приживається в міських умовах, вона висаджується відносно рано і гарно витримує мінусову температуру, при цьому зберігаючи свою красу. Ми висадили на вул. Космічній 10 тисяч віол. Надалі ми будемо за ними доглядати: поливати і розпушувати навколо них грунт», – зазначили в КП «Харківзеленбуд».

Також віоли різних кольорів посадили біля пам’ятних стел у сквері по вул. 23 Серпня.

Як повідомив начальник ділянки, восени у Шевченківському районі було висаджено понад 100 тисяч цибулин тюльпанів червоного і жовтого кольорів. Зокрема, такі клумби створені біля канатної дороги, у Сажиному Яру, на вул. Космічній, пр. Науки. Деякі з квітів вже розпустилися.

«Більш ранні сорти тюльпанів вже радують жителів міста своєю красою, решта скоро зацвіте. Їх поливають, прибирають бур’ян, за ними необхідний щоденний догляд. Велике прохання до городян – не рвіть тюльпани, не викопуйте цибулини і не вигулюйте собачок біля клумб, адже ми це робимо для вас, для того, щоб наше місто було красивим!» – підкреслили на підприємстві.

Квітковими композиціями наразі прикрасили центр міста. Зокрема, клумби висаджені на майданчику біля Харківського національного театру опери та балету ім. Лисенка, в саду Шевченка і біля пам’ятника Тарасові Шевченку, а також на Меморіалі Слави у Лісопарку.

Нагадаємо.