Минулого року Лозівщина отримала масштабне фінансування на розвиток краю

2018 рік став переломним у підтримці Лозівського району. Вперше з обласного бюджету було виділене масштабне фінансування понад 160 мільйонів гривень.

Зокрема, 80 млн грн з обласного бюджету направлено на реконструкцію доріг у районі. За словами голови обласної ради Сергія Чернова, це один із пріоритетних напрямків роботи.

«Зараз йде підготовка до будівництва об’їзної дороги навколо Лозової, це приблизно 1 км 200 метрів. До Дня міста Лозова плануємо ввести об’їзну дорогу в експлуатацію. Так само повинні відремонтувати ще п’ять ділянок району – міст у Садовому, об’єкти у напрямках до Краснопавлівки, Орільки, Хрестища, Новоіванівки».

З державного бюджету виділено понад 1 млрд грн на будівництво дороги Мерефа-Павлоград.

«Близько 80 млн грн виділено і на ремонт інфраструктурних об’єктів. Це, зокрема, відновлення шкіл та лікарень, придбання медичного обладнання, ремонт закладів культури, встановлення дитячих майданчиків тощо. Ресурс немалий, та якщо ми попрацюємо кілька років об’єднавши зусилля в такому темпі – зможемо все необхідне зробити, адже у нас є додаткові ресурси і можливості».

У ході спілкування з головою облради працівники підприємства «Тепловодосервіс» Лозівського району порушили питання – ремонту Краснопавлівського ліцею.

Сергій Чернов поінформував громаду, що на поточний рік в обласному бюджеті передбачено 25 млн грн на відновлення покрівлі та теплоізоляцію закладу.

Нагадаємо.