В галереї «Бузок» презентували нову експозицію

В галереї «Бузок» персональна виставка Ольги Кухарської «Одна мить у мистецтві».

Акварелі Ольги зроблені в графічній техніці з використанням лайнера. Працює художниця в різних техніках: масло, акріл, гуаш, пастель, вугілля. Іноді змішує їх.

Ольга Кухарська розповідає: “Представлена експозиція – це мій, поки ще дуже невеликий творчий шлях, який дарує мені чудові емоції, радість пізнання чогось нового щастя творити… А щастям завжди хочеться ділитися. Коли ти переміщуєшся з реального світу на чисте, біле, як літні хмари, полотно, і створюєш там свій власний, поки тільки тобі зрозумілий світ, простір навколо заповнюється твоїми емоціями, переживаннями, настроєм, досвідом прожитих років або однієї миті. Ніякого життя або накопичених знань не вистачить, щоб зрозуміти мистецтво. Його можна тільки відчувати, відчувати, приймати або відкидати. Нема і не може бути критеріїв, за якими можна оцінити мистецтво. Над ним не владні ні час, ні простір, ні матеріальний світ. Це процес, під час якого людина по-справжньому щаслива. Багато це чи мало, але це одна із складових людського щастя – бути частиною всього цього неймовірно прекрасного світу, де ти трішечки творець”. 
Харків’яни вже мали можливість ознайомитися з творчістю художниці на виставках в галереї «БУЗОК», де вона брала участь:  «На шляху до майстерності», «Продовжуючи шлях», «Не зменшуючи швидкостей». А експозиція «Anfang» – була  персональною виставкою художниці.

Також роботи Ольги Кухарської експонувалися на всеукраїнських художніх виставках «Різдвяна», «Київ очима українських художників і архітекторів», 10-й Всеукраїнській та 1-й  міжнародній виставках «Графіка в Харкові».

Виставка «Одна мить у мистецтві»  працюватиме до 25 липня. Вхід вільний.

Нагадаємо