Скоро – Івана Купала. Як будемо святкувати?

Фестиваль флористики та ремесел «Івана Купала» триватиме два дні – 6 і 7 липня.

Культурна подія проходитиме на  території арт-заводу «Механіка. Інша Земля».

«Ми не вперше організовуємо цей іміджевий захід, приурочений до народного свята Івана Купала з метою популяризації та збереження українських традицій, обрядів та ремесел серед жителів і гостей міста Харкова. І, з кожним разом, наша команда ставить перед собою завдання підвищити рівень і масштаби його проведення. Крім того, хочу звернути увагу, що в рамках фестивалю відбудеться конкурс краси «Студміс Харків 2019», а також пройде захід Startup Grind,на якому зберуться і зможуть поспілкуватися між собою основні гравці екосистеми: підприємці, інноватори інвестори та всі зацікавлені в розвитку стартап-руху в нашому місті. Крім усього цього, на відвідувачів фестивалю чекає безліч інших сюрпризів», – зазначила Вікторія Грецька-Миргородська, начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради.

Гостей фестивалю чекає яскрава і насичена тематична програма, фотосесія у вишиванках, ярмарок handmade, арт-виставка, майстер-класи від кращих ремісників міста з гончарства, гутництву, пісочної анімації, виготовлення ляльки-мотанки, а також, плетіння традиційних купальських вінків. Крім того, кожен гість зможе відправитися на пошуки міфічної квітки папороті, взявши участь в тематичному квесті.

На завершення свята гостей чекає fire show, ультрафіолетове шоу мильних бульбашок, і, звичайно ж, велике купальське багаття.

Все дійство супроводжуватиметься запальною музикою, локація фестивалю буде заповнена яскравими тематичними фото-зонами.

Нагадаємо.