У Літературному музеї майстер-класи з пісочної анімації

Хоч на дворі почалася календарна зима та мінусова температура, але цієї зими в ЛітМузеї – Африка!

Музейна команда підготувала для дітей безліч цікавих розумних розваг які не дадуть змерзнути.

«Якщо бажаєте провести зимовий час в теплій та затишній атмосфері музею, тоді ласкаво просимо до нас. Слідкуйте за графіком та чекаємо вас у гості!»

У програмі – виставка пісочної анімації від студії Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова. Експозиція триватиме до 30 січня, а 10 січня пройде майстер-клас з пісочної анімації для дітей та дорослих (початок – о 17:00).
2 січня та в інші дні на замовлення у музеї проведуть інтерактивну програму «Спекотні канікули: подорож казками Африки».

«У зимові дні мріється про сонце й теплий пісок, тож пропонуємо віртуальну мандрівку до найспекотнішої частини світу. Африка – різноманітна, як клаптикова ковдра: відмінні природні умови, народи й уявлення про світ у різних куточках континенту. Знайомимося з ними через казки та ігри», – розповіли у музеї.

Крім того, дітей та дорослих запрошують на перегляд діафільмів, презентацію настільної гри «Супер! Герой» та ігри по дитячим художнім творам. Святкові заходи проходитимуть до 30 січня.

Нагадаємо.