Стартував прийом робіт на щорічний обласний літературний конкурс ім. О.С.Масельського

До 15 жовтня триває прийом робіт для участі в XIV обласному  літературному конкурсі ім.О.С. Масельського.

Оргкомітет запрошує до участі в конкурсі талановиту молодь, а також знаних літераторів, журналістів, поетів, драматургів Харківщини.

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов пропонує юним і знаним на Харківщині авторам долучитися до творчого змагання, яке завжди допомагає відшукати нові імена, запалити яскраві зірки на щедрій ниві літератури, журналістики, драматургії:

«Разом з літературним конкурсом імені Олександра Степановича Масельського, що був заснований облрадою у 2007 році, вже зросла ціла плеяда прозаїків, поетів, публіцистів, яких ми знаємо та поважаємо, чиїх книжок чекаємо з нетерпінням. З тисяч робіт, які за роки існування отримував оргкомітет і розглядали члени журі, обиралися твори з оригінальною манерою подачі, майстерним викладом думок, колоритним стилем, напруженими сюжетами й цікавими деталями.

Знаю, що наш конкурс допоміг повірити у себе багатьом молодим людям, які потребують підтримки і визнання своїх здібностей. І цьогоріч, як завжди, бажаю перемоги найталановитішим!».

Конкурсні роботи розглядаються в номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія». Юні літератори (віком до 18 років)  та митці (які є членами Національної спілки письменників України або Національної спілки журналістів України) подають свої поетичні, прозаїчні, драматургічні чи публіцистичні твори до номінацій «Учнівська молодь» та «Майстер слова».

Переможців очікує премія.

З умовами участі можна ознайомитись на сайті Харківської обласної ради.

Нагадаємо.