Презентація проекта «роздІловІ»

1 серпня в HudpromLoft режисер Оля Михайлюк, письменник Сергій Жадан та композитор Томаш Сікора представлять проект «роздІловІ» в новому онлайн-форматі.

Сергій Жадан – «Ми пробуємо показати простір між буквами і рядками, рух повітря, яке з’являється між розділовими знаками, примушуючи текст повертатися до світла і виходити з темряви. Для нас це велика інтрига – почути подих тиші, говорячи про любові і забутті, героїв і привидів …».

За свою історію «роздІловІ» були показані на найбільших літературних фестивалях в Києві, Харкові, Чернівцях та Львові, побували в містах зони АТО і їздили туром по всій Україні на підтримку дебютного «роздІловІ: Щастя НЕ омінеш». Щастя вирішили не уникати. Тур в підтримку альбому почали саме в цьому містечку на сході. Після українських турів проект показали і в Польщі.

А1 серпня біля публіки буде можливість поговорити з авторами про тонкощі нового способу перекладу, в якому, крім слів, є аудіо / візуальні образи.

Оля Михайлюк, авторка ідеї проекту «роздІловІ»: «Сайт виник з пошуків форми, в якій ми будемо ділитися нашими творами. Оскільки роздІловІ – це не стандартний лінійний альбом, його неможливо викласти в мережу просто як набір треків. У ньому є певна циклічність, повернення до характерних станів і свої паузи, але є і частка несподіваного. Хотілося б, щоб наш матеріал давав кожному можливість вловити щось особисте. Кілька років ми не робили запис, хоча у нас було досить багато матеріалу. але потім зустріли Дмитра Лідера і Лабораторію примх, і у проекту почалася нове – віртуальне – життя».

Вхід вільний. Початок о 20.00

Нагадаємо.