Фестиваль традиційної народної культури запрошує до участі

Центр культури і мистецтва запрошує долучитися до XХІ відкритого фестивалю традиційної народної  культури «Кроковеє коло+» для дітей та молоді.

Для участі у Фестивалі запрошуємо: учасників народознавчих, фольклорних, фольклористичних, дослідницько-виконавських, вокальних гуртів, гуртків народних художніх ремесел клубних закладів, загальноосвітніх шкіл, шкіл естетичного виховання, будинків дитячої та юнацької творчості.

Фестиваль традиційної народної культури «Крокове коло» для дітей та молоді, започаткований у 2000 році, щорічно проводиться Харківським обласним організаційно-методичним центром культури і мистецтва. Це унікальний для регіону і широко знаний за його межами щорічний проєкт.

Фестиваль проводиться за номінаціями:

«Автентичний солоспів»
«Автентичний гуртовий спів»
«Традиційні художні  ремесла»: писанкарство, вишивка, витинанка, художній розпис, ткацтво, плетіння з природних матеріалів, кераміка, різьблення, вироби з соломки, вироби з бісеру, народна лялька.

Вимоги до учасників:

Номінації «Автентичний солоспів» та «Автентичний гуртовий спів» – одна пісня (обрядова, козацька, лірична, жартівлива тощо) свого регіону тривалістю до 3 хвилин.

Номінація «Традиційні художні ремесла» – відтворення традиційних елементів, майстерність виконання, креативність мислення, оригінальність виконання та відповідність регіональній традиції.

Усі учасники фестивалю та їх керівники отримають дипломи за участь.

Телефони для довідок: (096) 23-30-513; (095) 69-68-103.

Нагадаємо.