Молодь краю відзначено нагородами Харківської обласної ради

У Будинку рад відбувся урочистий прийом, присвячений Дню молоді.

Представникам громадських організацій та установ, чия діяльність спрямована на роботу з молоддю, а також обдарованим молодим людям, які своєї активною діяльністю сприяють розвитку Слобожанщини, вручили грамоти та подяки Харківської обласної ради.

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов сказав:

«Вітаю молодь Харківщини зі святом юності, енергії та оптимізму!

Молодість – неповторний час у житті кожної людини, коли вона сповнена бажання діяти, дивувати світ нестандартними рішеннями. Ініціативність, наполегливість, рішучість, творчість, жага до знань – якості, притаманні молоді, завдяки яким реалізуються сміливі проєкти.

Молодь Слобожанщини – це беззаперечна гордість і надія рідного краю. З нею ми уособлюємо майбутнє, пов’язуючи сподівання на те, що на зміну старшому поколінню прийдуть енергійні юнаки та дівчата, які створюють імпульс для розвитку науки, економіки, культури та спорту.

Сьогодні як ніколи затребувані компетентність, мобільність, здатність робити неординарні, але рішучі кроки – все те, чим володіє сучасні молоді люди. Саме вам пощастило жити в такий час, коли особистість має повну свободу реалізовувати свій інтелектуальний і творчий потенціал.

Щиро бажаю молодим людям йти стежиною життя з гордо піднятою головою та наполегливо працювати задля досягнення встановленої мети. Зичу щасливої долі та сердечно вітаю зі святом!»

Нагадаємо.