У Харківській області стартують Дні сталої енергії

Цьогорічні заходи Європейського тижня сталої енергії проходитимуть з 23 по 26 червня під гаслом «За межами кризи: чиста енергія для зеленого відновлення та зростання» і, вперше, через пандемію СOVID-19, відбудуться у онлайн-режимі.

Харківська обласна рада як територіальний координатор Ініціативи ЄС «Угода мерів-Схід» вже котрий рік поспіль згуртовує територіальні громади області та заохочує їх до активної участі в Європейському тижні сталої енергії, а також, вивченню успішних практик ефективного та бережливого  використання енергоресурсів, популяризації відновлюваної енергії, застосування інноваційних технологій для отримання чистої та  безпечної енергії.

Харківська обласна рада спільно з Харківським національним університетом міського господарства імені О.М. Бекетова ініціювали в цьому році низку системних навчальних заходів в сфері підвищення енергоефективності:

23 червня 2020 року, о 10:30 «Відкриття Європейського тижня сталої енергії на Харківщині. практичний семінар «Презентація енерго-іноваційного ХАБу Харківськиго національниого університету міського господарства імені О.М. Бекетова, застосування інноваційних технології в системах опалення, вентиляції та кондиціонування» компанії «ECOTHERMO ЕNGINEERING».

Розклад та електронні посилання на семінари можна знайти на сайті Харківської обласної ради.

Довідково: Дні сталої енергії в Харківській області є складовою Європейського тижня сталої енергії (EU SEW), який з 2006 року відзначається по всій Європі, щоб привернути увагу суспільства та органів влади до необхідності економії енергії на місцевому рівні.

Нагадаємо.