БФ «Майбутнє – дітям» передав теплий одяг та медикаменти дітям Харкова

Понад 85 коробок гуманітарного вантажу та 25 мішків із одягом відправила днями команда Благодійного фонду «Майбутнє – дітям» до Гуманітарного хабу Харківської ТЕЦ-5.

У вантажу – найнеобхідніші речі для передачі мешканцям Харківщини, якими опікуються волонтери хабу.
«Засоби особистої гігієни, підгузники для дітей та дорослих, речі для новонароджених, в’язаний теплий одяг, а ще вітаміни, ліки та іграшки – усе це ми зібрали від багатьох благодійників, спакували належним чином і відправили туди, де наразі в них велика потреба», – розповіла директорка БФ «Майбутнє – дітям» Любов Ковач.

Ці речі першої необхідності надали партнери фонду – волонтерські та благодійні організації, зокрема ірландський Фонд «Відкриті серця», який вже двічі за останні місяці привозив благодійну допомогу на Закарпаття.

Доставити вантаж на Харків зголосився волонтер Іван Канюка із села Шаян Хустського району Закарпаття. Фонд «Майбутнє – дітям» оплатив пальне на дорогу. А команда Гуманітарного Хабу ТЕЦ-5 під керівництвом Олександра Мінковича та волонтери на чолі з Дмитром Кисельовим хутко розвантажили й розсортували речі та приступили до їх адресної розвозки.

За вісім місяців від початку військової агресії рф проти України, Гуманітарний хаб Харківської ТЕЦ-5 за підтримки команди Благодійного фонду «Майбутнє – дітям» розподілив між тисячами жителів Харкова та області понад 180 тонн гуманітарної допомоги, серед якої продукти й дитяче харчування, медикаменти, засоби гігієни та предмети першої необхідності. Крім цього, люди також отримували від волонтерів генератори та газові й електропечі для приготування їжі.

Довідково. Благодійний фонд «Майбутнє – дітям» до війни опікувався дітьми, які потребували допомоги із сімейних причин, в інтернаті при Нижньобистрівській Гімназії. Починаючи з 2021 року, працівники Фонду та Гімназії надали допомоги майже 500 дітям та дорослим. З початком війни на території Гімназії був створений прихисток для внутрішньо переміщених осіб, які втратили домівки. Команда Благодійного фонду «Майбутнє – дітям» – це команда активістів, яка започаткувала та реалізує проєкт громадської організації «Розвиток IT освіти», що підтримує молодих ІТ-спеціалістів та розвиток ІТ-сектору в Україні.

Нагадаємо.