За відданість справі та героїзм були нагороджені рятувальники Харківського гарнізону

За мужність і героїзм, самовідданість і високий професіоналізм, проявлені при виконанні службових обов’язків, нагороди отримали відважні харківські рятувальники.

Зокрема, йшлося проведення аварійно-рятувальних робіт, рятування життя людей, гасіння пожеж та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених бойовими діями.

Харківських рятувальників та працівників центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф було нагороджено нагрудними знаками «За відвагу в надзвичайній ситуації» та грамотами ДСНС України.

Також співробітникам Служби порятунку були вручені чергові та позачергові спеціальні звання.

Нагороджував кращих співробітників Харківського гарнізону ДСНС та працівників центру екстреної медичної допомоги заступник голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Дмитро Бондар.

Довідково. Харківські рятувальники щодоби виїжджають для надання допомоги цивільному населенню, гасіння пожеж, проведення пошуково-рятувальних робіт та розбирання завалів житлових та адміністративних будівель, що були зруйновані ворожими обстрілами. За цей час здійснено понад 2800 бойових виїздів. Більшість рятувальних робіт доводиться виконувати під ворожими обстрілами.

Нагадаємо.