Український культурний фонд запрошує до участі у новій Програмі

Український культурний фонд оголосив новий проєкт «Культура в часи кризи: інституційна підтримка». До уваги керівників обласних комунальних підприємств, установ, закладів, що працюють у сфері культури і туризму.

Програма спрямована на надання на безоплатній і безповоротній основі грантів юридичним особам всіх форм власності, що працюють у сфері культури і туризму, для покриття боргових зобов’язань, що виникли у організації в період з березня по серпень 2020 року, а також на покриття витрат на операційну діяльність до кінця року.

Цілі програми:

  • підтримка організаційної спроможності культурних інституцій;
  • сприяння збільшенню робочих місць в креативних індустріях та убезпечення скорочення працівників;
  • стабілізація роботи суб’єктів культурно-пізнавального (внутрішнього) туризму через компенсацію збитків у зв’язку із дією карантинних обмежень;
  • підтримка кіноіндустрії в часи пандемії.

Подача проектних заявок на конкурс триватиме до 14.08.2020 року.

В рамках програми «Культура в часи кризи: інституційна підтримка» підтримка надаватиметься лише для заявників, чий основний КВЕД відповідає переліку видів економічної діяльності, які належать до культури та креативних індустрій.

Докладніше з умовами участі у Програмі «Культура в часи кризи: інституційна підтримка» та з інструкціями для заявників можна ознайомитись за посиланням.

Управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв’язків виконавчого апарату Харківської обласної ради пропонує консультативно-методичну допомогу в підготовці проектної заявки.

Нагадаємо.