У Харкові розпочався «Kharkiv music fest»

Другий рік поспіль у Харкові організовують фестиваль «Kharkiv music fest». Перший етап цього заходу – Проект «Art-piano».

У різних точках міста розмістили дев’ять розмальованих фортепіано. Зокрема, на Сумському ринку, в університеті імені Каразіна, біля станції метро Університет, на південному вокзалі та в деяких закладах харчування. Всі охочі можуть зіграти кілька акордів для оточуючих.

За словами організаторів проекту «Art-piano», саме на таких вуличних інструментах зароджувалися нові композиції багатьох музикантів з різних країн світу. Наразі кожен харків’янин може долучитися до мистецтва та продемонструвати свої здібності.

«Kharkiv music fest» розпочнеться 23 березня. В рамках проекту запланували чотири концерти та відкриття дитячого музичного табору.

Минулого року фестиваль відбувався вперше та викликав зацікавлення у харків’ян. Цього року організатори вирішили зробити захід більш масштабним – збільшили кількість арт-інструментів на вулицях міста та запросили до Харкова виконавців класичної музики з сольними концертами.

Також заплановані концерти, лекції та форуми з європейськими артистами.

Нагадаємо.