У Харкові готуються до медіафестивалю «Дитятко»

Щорічна культурна подія стартує 4 вересня. Заснований Міжнародний дитячий медіафестиваль «Дитятко» Харківською обласною радою.

Фестиваль «Дитятко» проводиться серед дитячих творчих телевізійних, анімаційних і радіостудій, колективів і окремих авторів, телевізійних компаній і об’єднань, продюсерських центрів, що створюють програми і фільми для дітей.

«Дитятко» – це майстер-класи та тренінги, презентації та творчі зустрічі, перегляди та обговорення конкурсних робіт, творчі завдання та заходи культурної програми.

З 4 по 7 вересня учасники та гості з України та з закордону зберуться у Харкові, аби обмінятись досвідом, поспілкуватись з фахівцями, знайти друзів та презентувати нові проекти.

У 2019 році до конкурсної програми фестивалю відібрано 186 робіт з 49 країн світу. Серед конкурсантів – переможці та лауреати відомих міжнародних дитячих кінофестивалів.

Переглянути конкурсні роботи у дні фестивалю можна безкоштовно у кінотеатрах: імені О.Довженка, «Київ», «Познань», «Кіноленд» та «8 ½». Вхід вільний.

Міжнародний дитячий медіафестиваль «Дитятко» проходить під патронатом голови Харківської обласної ради Сергія Чернова.

«Маємо пряме свідчення того, що якісний продукт для дітей і про дітей, концентровано зосереджуючись на нашому фестивалі, успішно шириться планетою», – переконаний президент фестивалю «Дитятко», голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

Фестиваль підтримується Радою Європи, є членом CIFEJ та ECFA.

Нагадаємо.