У Харківській філармонії презентують «Video Game Symphony»

Унікальна музична подія на сцені Харківської філармонії. Музика комп’ютерних ігор у виконанні симфонічного оркестру і хору.

Диригент — Andrei Yakushau /Польща, Білорусь/.

Вперше в Харкові в одній програмі прозвучать популярні хіти до культових відеоігор «Dota 2», «Skyrim», «World of Tanks», «Mortal kombat», «Witcher 3», «Super Mario», «Lineage 2», «Overwatch», «Killzone», «Heroes III», «Assassin’s Creed», «Metal Gear Solid 2», «Undertale – Megalovania» та багатьом іншим проектам у виконанні симфонічного оркестру і хору.

«Video Game Symphony» – це перший і єдиний в Східній Європі проект, який має в своєму репертуарі спеціально створені аранжування музики з комп’ютерних ігор для симфонічного оркестру і хору.

«Неймовірна атмосфера живого звучання комп’ютерної музики у виконанні хору та оркестру, склад якого крім струнних і духових інструментів доповнений потужним звучанням ударних і яскравими гітарними партіями. У концерті зібрана найкраща колекція музики з популярних відеоігор, які підкорили серця мільйонів людей в усьому світі і назавжди залишилися в пам’яті поколінь», – розповідають у Філармонії.

Концерт запланований на 5 лютого.

Довідково. Прем’єрний концерт відбувся в квітні 2021 року в Мінську й, на думку музичних критиків, журналістів і блогерів гейм-спільнот, став справжнім музичним відкриттям і проривом року.

Нагадаємо.