Триває прийом робіт на ХІІ Міжнародний конкурс «Сяйво Еллади»

Творчий конкурс на найкращий художній твір серед дітей та молоді на тему «УКРАЇНСЬКІ ПРОМЕТЕЇ: З ГЛИБИНИ СТОЛІТЬ У НОВІТНЮ ІСТОРІЮ»!

«Багато юних митців вже надіслали свої роботи. Важливо те, що коли ви їх створюєте, то не просто знайомитеся з життям Українських Прометеїв. Ви розкриваєте їх особистості, той потужний внесок, який було зроблено та робиться ними щодня в розвиток суспільства України, в її майбутнє.

Маючи статус Міжнародного, конкурс відкриває широкі можливості для юних митців різних країн більше дізнатися про нашу чудову Батьківщину та її Прометеїв.

І найголовніше: беручи участь у конкурсі, ви тим самим підтримуєте Україну, незламну країну, яка сьогодні мужньо бореться із російським агресором за свою свободу і незалежність!», – сказано у повідомленні Харківського художнього музею.

До участі у Конкурсі запрошуються учні художніх шкіл, шкіл мистецтв, юні художники, студенти художніх училищ, коледжів, вищих навчальних закладів культури і мистецтв з України та інших країн світу від 6 до 25 років.

Кінцевий термін прийому робіт подовжено до 1 листопада 2023 року.

«Ми чекаємо на Ваші талановиті творіння!», – говорить Ірина Денисенко, Голова Громадської організації «Харківське міське товариство греків «Геліос», голова Оргкомітету конкурсу.

Додаткова інформація на сайті Харківського художнього музею.

 

Нагадаємо.