Харків’ян запрошують до участі у творчому проєкті

У Харкові пройде фото-флешмоб, переможець якого отримає туристичну путівку до Чорногорії.

Почесне консульство Чорногорії в місті Харкові пропонує жителям Харкова та Цетінє взяти участь у флешмобі «#KharkivCetinje10» і отримати шанс виграти подорож на двох до Чорногорії. Нагодою для проведення флешмобу є відзначення 10-ї річниці підписання Протоколу про встановлення партнерських відносин між українським містом Харковом і чорногорським містом Цетінє.

За словами Почесного консула пані Ольги Олексієнко, дипустанова ставить перед собою мету таким чином познайомити жителів міст-побратимів з основними окрасами рідних міст, сприяти розвитку туризму та культурних контактів між людьми.

Ідея флешмобу полягає в тому, що жителі Харкова та Цетінє з 17 квітня по 20 травня 2021 року публікують на своїх сторінках у соцмережi Facebook свої фото на тлі визначних пам’яток рідного міста з хештегом #KharkivCetinje10 з підписом, що це за місце, і його коротким описом англійською.

24 травня 2021 року Почесне консульство Чорногорії в Харкові на власний розсуд обере двох переможців (один переможець із Харкова, один переможець із Цетінє) і нагородить туристичними путівками. Таким чином, харків’янин(ка)(+1особа) зможе побувати у Цетінє та провести тиждень у Чорногорії, а житель(ка) міста Цетінє (+ 1особа) – у Харкові.

Усі умови конкурсу можна знайти на сторінці Почесного консульства Чорногорії у Харкові.

Нагадаємо.