Харківський Фестиваль екранного мистецтва презентують в Одесі

16 липня на Одеському фестивалі – презентація «Kharkiv international festival of arts and travel».

Презентація Фестивалю екранного мистецтва і фотографії «Kharkiv international festival of arts and travel» відбудеться  в рамках 10-го одеського Міжнародного кінофестивалю і професійної секції «Film Industry Office – 3rd Film, Tourism & Creative Industris Networking (Odesa 5t Summer Business Day)».

В Одесі презентують харківський Фестиваль екранного мистецтва

В Одесі будуть представлені роботи переможців Фестивалю екранного мистецтва і фотографії, який цього року пройшов у Харкові вперше – Дзена Евстігнейкіна (Україна, фільм «Дякую», володар Гран-прі фестивалю), Александера Еттінгера (Німеччина, фільм «Feel Rhein-Neckar», переможець в номінації «Дрон-відео»), Ольги та Андрія Андреєвих (Україна, фільм «Антарктика», переможець в номінації «Тревел-документалістика), а також дипломанта фестивалю Олександра Товстого (Україна, фільм «Exploring Odessacity»).

Довідково:  Харківський фестиваль екранного мистецтва і фотографії  відбувся 25-26 травня в рамках 11-го Міжнародного туристичного форуму «Харків: партнерство в туризмі». До участі у фестивалі було прийнято 1276 робіт з 102 країн світу, які змагалися у чотирьох номінаціях: «Роуд-муві», «Дрон-відео», «Тревел-документалістика» і «Фотомистецтво».  Мета проекту – підтримка аудіовізуальних мистецтв, що розкривають тему подорожей і популяризують туризм.

Нагадаємо