У Харкові обговорили стан підготовки області до осінньо-зимового періоду

Рівень підготовки об’єктів ЖКГ до роботи в осінньо-зимовий період станом на 1 вересня повинен складати не менше 80%.

Такі дані озвучив директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк.

«У цілому по області житловий фонд підготовлений на 89,8%. У Балаклійському та Нововодолазькому районах підготовку завершено й на 100% оформлено паспорти та акти готовності. У Валківському районі житловий фонд готовий на 100%, але кількість підписаних паспортів готовності лише 41,3%. У Зміївському районі відсоток підготовки – 88%, у Краснокутському – рівень підготовки складає 82%».

Також зазначається, що технічна підготовка об’єктів теплопостачання у Валківському та Нововодолазькому районах на сьогодні вже завершена, у Балаклійському районі – знаходиться на рівні 95%, Краснокутському – 80%, тобто відповідає плановому показнику.

«Щодо об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства, то їхня технічна підготовка вже завершена у Балаклійському районі. На Валківщині вона знаходиться на рівні 96%, у Зміївському районі – 90%, у Краснокутському – 83%, тобто відповідає плановому показнику. У Нововодолазькому районі – знаходиться на рівні 60%», – сказав Сергій Магдисюк.

Підготовка до роботи взимку дорожнього господарства області. За даними директора ДП «Дороги Харківщини» Ігоря Турченка, дорожня техніка вже готова на 87%. Також він зауважив, що підприємство отримало безпосередньо від ДП «Артемсіль» 50 вагонів солі, при загальній потребі області – до 200 вагонів. Також дорожники заготовили близько 65% піску від запланованого.

Нагадаємо.