Малоданилівська ОТГ презентувала проєкти обласного конкурсу «Разом в майбунє-2020»

Мініпроєкт «Комфортні умови для першокласників» втілено у Малоданилівському ліцеї.

В рамках його реалізації у закладі створено додатковий кабінет для першого класу в результаті переобладнання приміщення старої майстерні. А саме, в кабінеті проведено капітальний ремонт, замінено двері, улаштовано навіс на окремий вхід.

Завдяки впровадженню ініціативи середньою освітою вдасться охопити більшу кількість дітей з смт Мала Данилівка та прилеглих сіл Караван, Лужок, Чайківка і Зайченки.

Три наступні проєкти – два нових дитячих майданчика та майданчик для скейтбордингу. Зокрема, за проєктом «Веселе, активне та щасливе дитинство» в центрі села Черкаська Лозова з’явився затишний дитячий еко-куточок, навколо якого висаджені дерева та кущі. Другий сучасний майданчик з дитячим ігровим і спортивним комплексом встановлено у Малій Данилівці по вулиці Гната Хоткевичав рамках реалізації мініпроєкту «Активний відпочинок для всієї родини».

Також завдяки ініціативній групі – органу самоорганізації населення «Ювілейний» у Центральному парку Малоданилівської громади встановлено обладнання для скейтбордингу під відкритим небом, де діти зможуть розвивати навички катання на роликах, на скейтбордах і стрітбордах, на велосипедах та самокатах.

Довідково. «Разом в майбутнє» – обласний конкурс розвитку територіальних громад, запроваджений у 2009 році за ініціативи голови Харківської обласної ради Сергія Чернова.

Нагадаємо.