5,6 мільйонів гривень спрямовано на реконструкцію спортивної інфраструктури Красноградщини

На проведення реконструкцій закладів освіти у Красноградському районі цьогоріч з обласного бюджету виділено 5 млн 584 тис грн.

З них на будівництво спортивної зали Красноградського навчально-виховного комплексу №3  –  5 млн грн. Наразі виконано 30% від запланованих робіт. Закінчити ремонтні роботи планують до 31 грудня 2020 року.

Хід будівництва оглянув голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

«Будівництво спортивної зали у НВК №3, йде повним ходом. Є завдання, доки стоїть відповідна погода збудувати каркас та накриття, а у наступному році вже продовжити роботи. Зала буде з’єднуватися зі школою переходом, у ній можна буде займатися усіма видами спорту дітям у комфорті.  Хочу також зазначити, що третя школа останнім часом зазнала значних змін на краще, стала більш сучасною», – повідомив Сергій Чернов.

На реконструкцію кабельних мереж 0,4-10 кВт на території ФОКа Красноградської ДЮСШ направили 584,3 тис грн.

«Мене запевнили, що з понеділка у найбільшому Красноградському фізкультурно-оздоровчому комплексі розпочнуть роботу спортивні секції для дітей і дорослих, все необхідне для цього вже зроблено», – зазначив очільник обласної ради.

На думкою Сергія Чернова, завдяки цим будівництвам, Красноград стане спортивним центром області, у якому проводитимуться спортивні змагання різних рівнів та видів спорту.

Нагадаємо.