У галереї «Бузок» виставка живопису «Віра, Надія, Любов»

Персональна виставка Ольги Золотько «Віра, Надія, Любов» – це художнє поєднання реальних подій та фантастичного світу.

У здобутках художниці багато пейзажів, натюрмортів, монументальних робіт, які знаходяться у приватних колекціях в Україні та за кордоном. Ольга, як справжня жінка, має тему, що торкає за душу кожного. «У кожному домі повинні оселитися Віра, Надія, Любов» – каже Оля.

На полотнах художниці три сестри постають перед нами у вигляді дівчат, які постійно мріють, подорожують, живуть у затишку та п’ють чай. Казковий світ заворожує. Ці позитивні картини ілюструють внутрішній світ художниці. Коли дивишся на цей чарівний світ, ненароком сам опиняєшся у ньому, доброму, казковому. Ольга поєднала реальні події та фантастичний світ. Деякі елементи опинилися невипадково. Наприклад, слоник біля Мулен Руж, подібний був у Парижі на початку 20 століття.

Основним символом зображення, окрім жіночих постатей, є повітряна куля, як символ свята, радості, веселощів та легкості. Також повітряна куля символізує сонце, мир, удачу та вічність. Художниця передає настрій міст і затишного дому. Фантазуючи, зображує існуючі предмети, архітектурні деталі, зокрема, Харкова.

Виставка триватиме до 7 серпня. Вхід вільний.

Нагадаємо.