У галереї «Бузок» виставка «Логотипи»

Експозиція побудована на базі геометричних фігур, окремих елементів і ліній, однак її ідея принципово відмінна від своїх попередників.

В основу поточної виставки художник вклав слова англійською мовою, зашифровані різними способами за допомогою спеціального шрифту. На відміну від більш ранніх робіт цієї серії, суть яких, в основному, була неоднозначною і розрахована на фантазію глядача, в концепції представленого проекту автор поставив наголос на конкретний сюжет (тему) у відповідності зі значенням певного слова в кожній картині. Винятком із заданого стандарту є кілька робіт, що містять окремі символи.

Художник працює тільки маслом на полотні і в самих різних, в тому числі, невідомих йому напрямках. Сам робочий процес кілька аскетичний, завдяки чому, на думку деяких глядачів, автору вдається підкреслити технічну індивідуальність.

Своєю творчістю художник намагається передати багатогранність стану (переживання) людини, а також особливий погляд на нематеріальні речі, і занурити глядача в глибокі роздуми.

Вхід вільний.

Нагадаємо.