Партнери Міжнародного медіафесту «Дитятко» підкреслили високий рівень робіт учасників та організації фестивалю

В ході урочистої церемонії закриття ХІІ Міжнародного дитячого медіафестивалю «Дитятко» до фіналістів та переможців у відеопромовах звернулись партнери фесту, які надали підтримку у спеціальних номінаціях цього року.

Почесний консул Азербайджанської Республіки в м.Харків Афган Салманов, Почесний Консул Республіки Казахстан Емін Наджафлі, заступниця голови Офісу Ради Європи в Україні Олена Литвиненко підкреслили високий рівень організації фестивалю у незвичному форматі та якість робіт учасників.

У відеовітанні до фіналістів та переможців звернувся Почесний консул Азербайджанської Республіки в м.Харків Афган Салманов: «Вітаю учасників фестивалю! Переможці номінації «Разом ми сила!» – ви справжні друзі, а робота ваша надихає. «Разом ми сила!» – ці слова об’єднали багатьох людей у всьому світі на боротьбу з пандемією. Бажаю усій творчій молоді гарного майбутнього, творіть фільми, які здатні зробити планету Земля добріше!».

«Любі діти. На фестивалі ви відкрили для себе нові можливості, нові грані таланту, стали більше компетентними, отримали досвід, яким поділились з вами професіонали, які володіють цінними знаннями. Кожна людина унікальна та талановита, у її силах розкрити власний талант на благо усього людства. Користуючись нагодою, бажаю всім удачі у всіх починаннях, не зупиняйтесь на досягнутому і хай вас чекають нові перемоги!», – сказав Почесний Консул Республіки Казахстан Емін Наджафлі.

Заступниця голови Офісу Ради Європи в Україні Олена Литвиненко підкреслила, що пишається багаторічною підтримкою талановитої молоді, адже з кожним роком не тільки кількість, але й якість фестивальних робіт, з тематики місцевого самоврядування зокрема, суттєво зростає.

«Підтримуючи цей конкурс вже протягом багатьох років, Рада Європи спільно з його організаторами має на меті актуалізувати питання відповідальності кожного за життя своєї громади й причетності до розвитку конкретної території, які грунтуються на базових європейських принципах свободи, рівності, гідності, дотримання прав людини, забезпечення верховенства права і демократії. Власне – це і є місцевим самоврядуванням європейського зразка. Оскільки в поданих роботах багато цікавих ідей, які показують, що ви спроможні самоорганізуватися та реалізувати корисні справи, щоб підвищити рівень життя громадян, покращити розвиток територій, зробити країну кращою, такою, де хочеться жити і розвиватися. Я бажаю вам, щоб ваші мрії збулись. Розвивайтесь у форматі медіафестивалю і не зупиняйтесь на досягнутому», – сказала заступниця голови Офісу Ради Європи в Україні.

Нагадаємо.