Manhattan Short Film Festival – 2018

17 листопада в Харкові пройде Manhattan Short Film Festival – 2018

Найбільший в світі інтерактивний Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів щорічно збирає заявки від режисерів всього світу і в вересні представляє чергову добірку з 10 фіналістів. Переможців визначає численна міжнародна аудиторія протягом одного тижня.

 

Програма:

ПОЖЕЖА В КАРТОН-СІТІ / FIRE IN CARDBOARD CITY

Нова Зеландія

Коли Картон-сіті охоплює пожежа, доля міста виявляється в руках енергійного начальника пожежної станції і його хоробрих підлеглих. Їм належить врятувати городян від вогню.

 

ГОЛОВА в мішку / BAGHEAD

Великобританія

Змучений горем чоловік задає питання, на які можуть відповісти тільки недавно померлі. Мертві говорять з живими в секретній кімнаті таємничого пабу.

 

ХИЩНИК / FAUVE

Канада

Два хлопчика грають в покинутій шахті. Їм весело, поки не виявляється, що ставки дуже високі, і все навколо – вже не гра.

 

Шушутаж / CHUCHOTAGE

Угорщина

Під час професійної конференції в Празі два перекладача на угорському стенді смішно змагаються за увагу однієї слухачки.

 

ХТО / SOMEONE

Німеччина

В кінці Другої світової війни солдати Червоної Армії жорстоко мстяться жителям німецьких міст.

 

Два незнайомці, ЯКІ ЗУСТРІЧАЮТЬСЯ П’ЯТЬ РАЗІВ / TWO STRANGERS WHO MEET FIVE TIMES

Великобританія

Два незнайомця зустрічаються в ключові моменти своїх життів. Початковий конфлікт поступається місцем співчуттю і можливої ​​дружбу.

 

ВОНА / HER

Косово

Щоб уникнути шлюбу, влаштованого її надзвичайно релігійним батьком, молода дівчина тікає … і отримує можливість зберегти щось більше, ніж себе.

 

ДОМАШНІЙ Покупець / HOME SHOPPER

США

Страждаючи в нещасливому шлюбі, домогосподарка шукає розради в покупках з “Магазину на дивані”.

 

LACRIMOSA / LACRIMOSA

Австрія

Молода жінка знаходить свого втраченого коханця в світі сюрреалістичних пейзажів, які постійно змінюються. Але виявляється, що любов складніше, ніж їй здається.