Художників всього світу запрошують до участі у престижному конкурсі

Luxembourg Art Prize – щорічна міжнародна премія, організована La Pinacotheque, приватним некомерційним музеєм, розташованим у Великому Герцогстві Люксембург.

Премія ставить перед собою завдання щороку виявляти талановитих художників, аматорів або професіоналів, без будь-яких обмежень за віком і національності. Премія покликана прискорити кар’єру невідомих художників завдяки груповій виставці номінантів Премії.

Щоб значно допомогти лауреату, йому присуджується стипендія в розмірі 50’000 євро. Лауреат може використовувати ці гроші на свій розсуд.

Всі витрати художників номінантів оплачуються організаторами групової виставки (транспортування робіт, квитки на літак або на поїзд, розміщення в готелі 4 * з повним пансіоном). Те ж саме стосується всіх витрат на 1 людину за вибором номінанта, який буде супроводжувати його до Великого Герцогства Люксембург.

Людовик Тір’є, Лауреат премії Luxembourg Art Prize 2018 року

Премія відкрита для художників, що працюють в наступних жанрах: малюнок, друк, монтаж, живопис, відтворення, фотографія, цифрове мистецтво, скульптура, звукове мистецтво, відео, змішана техніка, декоративно-ужиткове мистецтво.

Нагадаємо.