Харківський Академічний Драматичний театр запрошує на прем’єру

Прем’єрна вистава «О, цей чудовий світ!» – це рефлексія на тему війни та життя у прифронтовому місті.

Актори Драмтеатру – Олександр Плехун та Віктор Єрмоленко вирішили продовжити співпрацю на Малій сцені ХАДт та почали створювати експериментальну виставу на основі життєвих історій. Вистава отримала назву «О, цей чудовий світ!».

Головна задача вистави окреслити абсурдність сучасності під час війни та привернути увагу до важливих речей, які завжди поруч. Сім’я, брати, друзі, домашні улюбленці – опора у ці важкі часи.

Сюжет вистави розповідає про життя двох братів та їх вірного друга – собаки. Місце подій – рідне місто. Актуальні події – війна. Абсурдна реальність – сучасність.

На Малій сцені презентують акторську виставу побудовану на життєвих історіях. Мінімалістичні декорації, відсутність слів, легка та комедійна гра акторів. Усе це створює до болю знайому ситуацію для кожного з нас.

О, цей чудовий світ…

Прем’єра планується на 7 квітня. 6 квітня передпоказ безплатний для всіх охочих. Автори вистави Віктор Єрмоленко та Олександр Плехун.

Довідково. На великій сцені театру продовжуються репетиції вистав «Занадто одружений таксист» та на малій сцені іде підготовка до нової великої прем’єри, яку побачить світ наприкінці квітня «Над гніздом зозулі».

Нагадаємо.