Екологічні тренди у галузі моди продемонстрували на подіумі

Відбувся Міжнародний форум «Екологія в Fashion-індустрії. Екологічні тренди та напрями. Передумови. Світові процеси, інтеграція в українські реалії».

Його організаторами виступили Харківський кластер легкої промисловості та дизайну та Харківська державна академія дизайну і мистецтв.

Програма міжнародного форуму включала покази Upcycling колекцій студентів та учнів галузевих закладів освіти Харківщини: показ дипломних проектів за напрямком екодизайн бакалаврів та магістрів кафедри «Дизайн тканин та одягу» Харківської державної академії дизайну і мистецтв, показ колекції «Denim by future» студентів Української інженерно-педагогічної академії, показ колекції «Modification», колекції «Міфічний світ» студентів Харківського коледжу текстилю та дизайну та показ колекції «HardSkills» студентів Харківського вищого професійного училища сфери послуг.

За модерації Голови правління Kharkiv Fashion Cluster Олега Єгорова  пройшов круглий стіл з обговорення проблематики між представниками освіти, влади та представниками бізнесу, презентації підприємств легкої промисловості та дизайнерів Харківщини, результатом якого стало формування механізму взаємодії навчальних закладів і виробничих підприємств у межах напрямку.

Нагадаємо.