Завод «Південкабель» збільшив обсяги реалізованої продукції

За словами директора підприємства, за останні вісім місяців реалізовано кабельної продукції на 1 млрд 261 млн грн. Приріст порівняно з минулим роком склав 30,5%.

До того ж, розширено географію експорту продукції, серед країн споживачів – Литва, Польща, Нідерланди, Франція, Німеччина, Фінляндія, Данія, Норвегія, Швеція. Випуск нових виробів за вісім місяців до обсягу виробництва склав 10%.

Днями «Південкабель» відзначив річницю з Дня заснування заводу.

В урочистостях взяв участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, який подякував колективу «Південкабель» за трудові досягнення, завдяки яким завод робить значний внесок у розвиток економіки регіону.

«Заснований у рік визволення нашого міста, «Південкабель» – має славетну історію і з упевненістю дивиться у майбутнє. Завод по праву серед провідних промислових підприємств регіону, оскільки досвідчені і високопрофесійні кадри постійно модернізують виробничі потужності, впроваджують інноваційні технології, розширяють асортимент продукції. Значна частина вашої продукції експортується в десятки країн світу, забезпечуючи атомні і теплові електростанції, нафтові родовища і вугільні шахти, метрополітени і новобудови, залізниці і міський транспорт».

Сергій Чернов вручив державні та регіональні нагороди, побажавши колективу здоров’я, наснаги, процвітання і вагомих досягнень задля розвитку всієї Харківщини.

Нагадаємо.

ХАРКІВСЬКИЙ ВИМІР

ПОБАЧИТИ НОВИНИ