У Кіндрашівській ОТГ презентували реалізовані мініпроєкти обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

Реалізація мініпроєктів є важливою фінансовою підтримкою для громади.

Проєкт «Екопродукцію маємо – про всю громаду дбаємо», дасть змогу отримувати екологічну та корисну продукцію.

У Нечволодівському НВК в рамках проєкту проведено ремонт приміщення теплиці, зокрема підведено опалення, утеплено внутрішнє приміщення та цоколь, встановлено освітлення та обладнання для вирощування рослин.

Впровадження проекту «Сучасний інформаційний простір для сучасних школярів», сприяє створенню комфортних умов у Просянській загальноосвітній школі. В рамках мініпроєкту придбано 6 ноутбуків та інтерактивну дошку, що сприятиме якості освітнього процесу та підвищенню кваліфікації вчителів.

Модернізація системи опалення, згідно проєкту «Теплий клуб – душа співає», забезпечує інтереси громади в створенні умов для самореалізації дітей та дорослих, збільшенні кількості дітей, батьків та взагалі жителів села, які отримуватимуть можливості культурного дозвілля. В рамках мініпроєкту проведено капітальний ремонт опалювальної системи в Гусинському сільському клубі, де встановлено твердопаливний котел, радіатори, насос, прокладено 140м труб опалювальної системи.

Реалізація проекту«Мрія кожної громади – здорове майбутнє» розширить спектр надання медичної допомоги, зменшить строки реабілітації та перебування на амбулаторному лікуванні. В рамках мініпроєкту придбано сучасну фізіотерапевтичну апаратуру (УВЧ, ТУБУС-кварц) в Амбулаторію загальної практики сімейної медицини с. Гусинка.

Довідково. «Разом в майбутнє» – обласний конкурс розвитку територіальних громад, запроваджений у 2009 році за ініціативи голови Харківської обласної ради Сергія Чернова.

Нагадаємо.